Контакт

office@staks.net
0885543837
029434019

Follow

СТАКС

Уважаеми клиенти,
в стремежа си да подобрим качеството си на обслужване, ние от рекламна агенция СТАКС, обновихме нашата интеренет страница.

Добре дошли!

Водени от Вашите потребности Ви предоставяме бърз и лесен достъп до пълната гама от продукти които предлагаме. Ние сме тук, готови да отговорим на всичките Ви въпроси и да реализираме всичките Ви идеи. Надяваме се да успеем да направим работата ни с Вас - нашите клиенти, още по-приятна!

Изработваме формуляри в различни формати, обем и цветност, според нуждите Ви, както и фактури съобразени с изискванията на ЗДДС и ППЗДДС.
Обикновено фактурите се изработват от 60 гр./м2 химизирана хартия в кочан формат А5 с 33 трипластови листа, но могат да бъдат и 50 двупластови, 25 четирипластови или във формат А4. Кочаните са с картонена корица, а листите се захващат с телбод. Имат микроперфорация за по-лесно откъсване.
Изработваме и стокови разписки, протколи, товарителници и други в различни формати.
Предлагаме дизайн по индивидуални изисквания.

При отпечатването на кочани с фактури е задължително представянето на копия от: съдебно решение, регистрация по ДДС (ако фирмата е регистрирана по ЗДДС), лична карта на МОЛ.

САЙТЪТ ИЗПОЛЗВА БИСКВИТКИ/COOKIES ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТТА И АНАЛИЗА НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО